Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana distribueix 23 tablets entre estudiants de Secundària i FP per a poder seguir classes. Les tauletes porten connexió a internet

Els dispositius seran prestats per la Generalitat per a garantir a tots l'accés a la formació en aquests moments i mentre es mantinga suspesa l'activitat presencial.            
Un total de 23 alumnes de l'IES l'Eliana rebrà en els pròxims dies tauletes amb targetes SIM de línia de dades d'alta capacitat (40GB mensuals) incorporades que ha adquirit la Presidència de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

L'objectiu d'aquesta mesura és facilitar els instruments necessaris a l'alumnat de les famílies amb menys recursos o als quals viuen en zones amb pitjor connectivitat a internet, per a poder millorar la formació a distància que estan duent a terme en aquestes circumstàncies especials. 

La distribució d'aquestes tauletes es durà a terme per part de Telefónica a cadascun dels domicilis de l'alumnat seleccionat, que en el cas de l'Eliana són majoritàriament del nivell educatiu de Secundària i Formació Professional (FP).

Quan els estudiants reben el dispositiu assignat signaran la recepció en qualitat de préstec mentre dure la suspensió de l'activitat educativa presencial i hauran de retornar-la al centre en el moment en el qual es reprenga i, en qualsevol cas, abans que finalitze el curs. 

La regidora d'Educació, Eva Santafé, ha qualificat la mesura de “fonamental perquè els i les alumnes que no tinguen mitjans puguen continuar les classes sense perdre el curs”. Una bona forma, ha recordat, de minimitzar la bretxa digital en aquests moments excepcionals que estem vivint i en els quals les noves tecnologies es mostren imprescindibles per a accedir a l'educació i la cultura, ha explicat.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon