Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria atén més de 2.400 telefonades en la primera quinzena de confinament

Llíria:

Des que va començar l'estat d'alarma, el passat 14 de març, l'Ajuntament de Llíria ha contestat més de 2.400 telefonades de la ciutadania que sol·licitaven, principalment, informació o la tramitació de servicis relacionats amb la situació actual. Açò suposa una mitjana de quasi 160 telefonades diàries, que ha sigut possible atendre gràcies al reforç del servici d'atenció telefònica que es va activar des del primer dia.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana va atendre un total de 1.008 telefonades, en l'horari que oferix tots els dies de la setmana, inclosos dissabtes i diumenges, de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

Mentres que en Serveis Socials han rebut 390 telefonades en les tres línies habilitades, que ha suposat donar resposta a més de 250 casos diferents. D'estos, i a data del dia 26 de març, s'havien resolt prop del 60%.

La majoria de les consultes han tingut relació amb la sol·licitud d'ajuda per a necessitats bàsiques, la tramitació de les beques de menjador i el Servei d'Assistència Domiciliària per al repartiment d'aliments i medicaments a persones majors y/o dependents.

Serveis Socials atén en el telèfon de consultes generals 962792224, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores, i també els dissabtes de 9.00 a 14.00 hores. A més, hi ha una línia per a les beques de menjador (963211350) i una altra per a assistència psicològica (963211350) .

Policia Local
Per la seua banda, la Policia Local de Llíria ha registrat un total de 1.044 telefonades ateses en este període. Igualment, des que es van intensificar els controls de circulació de persones sense causa justificada i fins ahir, els agents locals han identificat a un total de 570 persones, han controlat 492 vehicles i han posat 45 denúncies per incomplir les directrius de l'estat d'alarma.

L'alcalde Manolo Civera, en nom de tota la corporació municipal, ha volgut agrair “el gran esforç i treball que estan realitzant tots els treballadors i treballadores municipals en esta situació extraordinària”, i ha instat a la ciutadania a “mantindre al màxim totes les mesures preventives i de confinament per a poder superar com més prompte millor esta pandèmia”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon