Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana tindrà precintades les zones de joc en parcs i jardins

 Els menors fins a 14 anys podran eixir a passejar, a partir del diumenge, seguint les limitacions d'esta nova mesura del Govern dins de la declaració de l'estat d'alarma. 

Els xiquets i xiquetes de l'Eliana fins a 14 anys podran fer una passejada diària supervisada pels adults, en un radi d'un quilòmetre des de la seua casa, segons la nova ordre de Sanitat publicada en el BOE. Els desplaçaments seran de 60 minuts màxim, en un horari ampli compatible amb les hores solars de 9.00 a 21.00, amb la condició d'evitar aglomeracions i garantir la seguretat ciutadana. 

L’eixida de la població infantil estarà controlada pels progenitors o majors d'edat que convisquen en el mateix domicili o, en defecte d'això, per un adult responsable amb autorització prèvia. Els grups estaran formats pel major i fins a tres menors que seguiran les mesures de protecció prèvia al passeig (distància 2 metres, rentat de mans i màscara) i podran circular per qualsevol via o espai d'ús públic, inclosos els espais naturals i zones verdes autoritzades. 

El consistori s'ha avançat precintant els parcs i zones de joc del municipi, ja que no es permet l'accés a espais recreatius infantils a l'aire lliure, places o instal·lacions esportives. Des d’esta web https://1km.geomatico.es/ es permet veure la zona perimetral des de cada domicili, per a no incórrer en una infracció. 

L'alcalde, Salva Torrent, exigeix “prudència i responsabilitat” davant aquesta esperada mesura i apel·la al sentit comú de la ciutadania. A més, l'edil assegura que “des del consistori es continuaran prenent les mesures necessàries per a garantir la seguretat durant els passejos diaris, que normalitzen un poc més la vida dels veïns i veïnes de l'Eliana, en aquesta situació provocada pel COVID-19.”


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon