Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona compra 50 tauletes digitals en una inversió de 10.000 euros per a l'alumnat de primària

La Pobla cobrix el 100% de les necessitats de connexió digital de l’alumnat de primària de famílies sense recursos

L’IES La Vereda rep 40 tauletes digitals de la Conselleria d’Educació


L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha adquirit 50 tauletes digitals per a cobrir la totalitat de les necessitats de l’alumnat de primària de famílies sense recursos. Amb aquesta iniciativa es vol ajudar a aquells alumnes que no tenen dispositius digitals per a seguir l’educació a distància posada en marxa des de l’inici del confinament.

L’Ajuntament de la Pobla ha contactat amb els centres educatius de la localitat per comprovar quins alumnes no s’havien connectat a les plataformes educatives des del 16 de març. En total són una cinquantena d’alumnes els que no han accedit a l’educació a distància i s’ha comprovat pel consistori que es tracta de famílies sense recursos.

L’Ajuntament de la Pobla ha invertit 10.000 euros en la compra de dispositius digitals que han permés comprar. a més de les taules, 50 targetes amb connexió a internet per als pròxims tres mesos de curs. Les tauletes s’entregaran en forma de cessió a les famílies fins que es reprenga la formació presencial.

Esta iniciativa complementa la mesura aprovada per la Conselleria d’Educació i que destinava 40 tauletes a l’alumnat de Batxiller, Cicles Formatius i l’ESO. En total seran 90 tauletes les que rebrà l’alumnat de la Pobla i que cobrixen el 100% de les necessitats de les famílies sense recursos.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat que des de l’inici de la crisi sanitària s’està treballant per a reduir els efectes socials que comporta i l’escletxa digital és un d’ells. “Cal garantir que els alumnes poden continuar la seua formació independentment de la situació econòmica de les seues famílies i per això l’Ajuntament posarà els recursos que siguen necessaris per assolir-ho”, s’ha assegurat la regidora d’Educació, Rebeca Pizarro.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon