Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria ha celebrat de forma telemàtica la reunió de Portaveus i Junta de Govern

La Junta de Govern proposa que L'observatori d'ocupació I empresa incorpore a representants politics i analitzarà la crisi del COVID-19

Ahir 24 d'abril, els òrgans polítics de la Mancomunitat Camp de Túria s'han reunit  per la vesprada per videoconferència. S'ha celebrat d'una banda la Junta de Govern, en la qual han participat pel PSPV, Amparo Navarro; Robert Raga i Lola Celda; per Compromís, Josep Vicent Garcia; per Ciutadans, Xavier Jorge; per Amb tu Gàtova, Manolo Martínez; i per AISAB, Enrique Santafosta.

La reunió, en la que s’ha proposat una nova mesura, en la qual s'ha adonat del treball realitzat pel personal tècnic de l'ens supramunicipal des que el passat 14 de març es decretara l'Estat d'Alarma. S'ha aprovat que l'Observatori d'Ocupació i Empresa (creat en 2016 pel ACORD Camp de Túria) constituït per representants tècnics dels ajuntaments de la comarca, sindicats, empreses, autònoms, comerciants i societat civil; compte a partir d'ara amb un representant de cada partit polític.

Així, en la pròxima reunió es tractarà la situació actual del COVID-19 a la comarca i quines són les necessitats més urgents que s'han d'abordar. Un punt de trobada entre la societat civil, els empresaris, els autònoms, els sindicats i els representants polítics que servirà per a marcar les línies d'actuació que encaminen a la comarca a la senda del creixement.

Posteriorment, ha tingut lloc la Junta de Portaveus en la qual han participat pel PSPV, Amparo Navarro; pel PP, Stephane Soriano; per Compromís, Paco García; per Ciutadans, Xavier Jorge; per AISAB, Enrique Santafosta i per Amb tu Gàtova, Manolo Martínez. La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha dirigit la reunió igual que ha fet amb la Junta de Govern.

En la mateixa s'ha adonat de tot el treball realitzat per l'ens per a combatre aquesta pandèmia i per a ajudar els veïns i veïnes de Camp de Túria. També s'ha aprovat en aquesta junta adherir-se a la petició de la FVMP per a l'eliminació del límit de despesa i la utilització dels superàvits dels Ajuntaments.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon