Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els agricultors de Bétera col.laboren a la neteja i desinfecció del municipi amb els seus tractors

El passat día 6 d'abril, agricultors de Bétera  es van sumar a les tasques de neteja i desinfecció de les vies públiques del municipi. Van ser un total de 8 tractors que van recórrer els carrers del municipi fins a les 00.00 hores.

Per a neteja i desinfecció s'han utilitzat 30.000 litres de desinfectant dels quals, fa unes setmanes, va donar l'empresa Framat Piscines, encarregada del manteniment de les piscines municipals.

El municipi dóna les  gràcies per la col·laboració dels agricultors de Bétera que estan continuant amb el treball de desinfecció emprés per l'Ajuntament i l'UME!



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon