Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El telèfon d’atenció de Serra amb tu atén 300 cridades en un mes

El servei telefònic per a gent major i grups vulnerables impulsat per l'Ajuntament de Serra, el 17 de març, ha atés en el primer mes, més de 300 cridades d'ajuda. L'Ajuntament amb tu és una línia telefònica que es va llançar des de l'inici de la crisi per portar la compra a domicili, medicaments i necessitats per a la gent major i els col·lectius vulnerables.

L’atenció que els usuaris han sol·licitat ha consistit en fer compres de productes alimentaris i de necessitat i portar-los a casa, compra de medicaments a la farmàcia i cridades al metge. La petició de mascaretes ha centrat les cridades des del moment en què la l’ajuntament de Serra va ficar mascaretes a disposició de les persones majors i col·lectius vulnerables. Mascaretes que també han estat posades a disposició de tota la població i inclús dels més menuts en una iniciativa pionera.

L'àrea de benestar social va ser mobilitzada des del primer moment per combatre els efectes de la crisi sanitària produïda per la covid19. El nombre de persones en el servei d'ajuda a domicili es va incrementar per fer front a una nova situació en la qual les persones majors són molt vulnerables.

"No anem a escatimar esforços per combatre aquesta crisi que s'ha tornat social a moltes llars del nostre poble", afirma l'alcaldessa de Serra Alicia Tusón, que afegeix que "cap família no es quedarà sense ajuda".

De fet, els serveis socials estan treballant per abordar les nombroses sol·licituds d'ajuda de famílies la situació dels quals ha canviat amb la pandèmia. Quasi 30 ajudes d'emergència social s’han atés per a grups vulnerables i famílies amb menors d'edat que han vist minvada significativament la seua capacitat econòmica a causa de l'estat d'alerta sanitària.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon