Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El PP proposa en la Mancomunitat Camp de Túria la paralització del pressupost "a fi de redefinir-lo per la crisi sanitària"

L'ha fet per mitjà d'un escrit presentat per registre d'entrada en el qual a més d'aquesta proposta afig, per exemple, la creació d'una comissió comarcal de seguiment de la COVID-19

L'escrit el signen Manuel Pérez Salavert, (Bétera) Stephane Soriano (Benaguasil)  i Hector Troyano (Vilamarxant).

Segons el grup popular “són moments excepcionals que requereixen de mesures excepcionals i creem que la Mancomunitat Camp de Túria com a agrupació voluntària d'ajuntaments ha d'actuar de manera coordinada amb tots els municipis i amb tots els grups polítics que la conformem”.

La primera proposta que planteja el grup popular és la creació una comissió de seguiment composta per partits polítics, agents socials i empresarials de la comarca.

També s'advoca per paralitzar el pressupost comarcal recentment aprovat ja que al nostre entendre “no té cap sentit en aquests moments un pressupost que suposa un increment considerable de la despesa de personal o un increment d'aportacions quan els ajuntaments, haurem de redistribuir recursos per a atendre necessitats de les nostres localitats”.

Una altra mesura plantejada és buscar una solució adequada per a continuar atenent els usuaris dels centres ocupacionals i del programa PRISMA ja que “algunes famílies ens han comunicat situacions complicades que estan vivint des que es va decretar l'Estat d'Alarma”.

Finalment, aquest primer paquet de mesures del grup popular, insta al govern de la Mancomunitat Camp de Túria compost per PSOE, COMPROMIS i C’s a comunicar amb antelació als ajuntaments les mesures que es posaran per a evitar així situacions de duplicitats que s'han pogut produir.

Totes aquestes mesures tens un mateix objectiu “brindar tota la col·laboració possible al govern comarcal tenint en compte que els populars som la segona força majoritària i que vam governar en municipis que representen el 30% de la comarca de Camp de Túria”.

Les propostes son:

CREACIÓ D'UNA COMISSIÓ DE SEGUIMENT COVID-19 CAMP DE TÚRIA CONFORMADA PER REPRESENTANTS DE TOTS ELS PARTITS POLÍTICS, AGENTS SOCIALS I EMPRESARIALS DE LA NOSTRA COMARCA.

PARALITZACIÓ DE LA TRAMITACIÓ DEL PRESSUPOST COMARCAL QUE VA SER APROVAT PER L'EQUIP DE GOVERN I QUE ES TROBA EN FASE D'AL·LEGACIONS (terminis actualment paralitzats) PER A LA SEUA REDEFINICIÓ TOTAL.

CERCA D'UNA SOLUCIÓ ADEQUADA PER A CONTINUAR ATENENT TOTS ELS USUARIS I USUÀRIES DELS PROGRAMES PRISMA I CENTRES OCUPACIONALS DE LA NOSTRA COMARCA.

COMUNICACIÓ AMB ANTELACIÓ Als AJUNTAMENTS DE TOTES AQUELLES ACCIONS QUE IMPLIQUEN MESURES QUE DESPRÉS SÓN TRANSMESES EN CADASCUNA DE LES LOCALITATS DE LA NOSTRA COMARCA A DIVERSOS SECTORS PER A NO DONAR LLOC A DUPLICITATS. 





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon