Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Benaguasil repartirà en comerços i farmàcies màscares infantils cosides per voluntaris

Aquesta mesura arriba després de l'anunci per part del Govern d'Espanya de permetre l'eixida dels xiquets i xiquetes durant un temps determinat al carrer.

Benaguasil s'està bolcant amb les iniciatives per a combatre el COVID-19 i per a prestar tota l'ajuda possible a les persones. Després del Pla Local d'ajuda a majors, dependents i famílies que atén a més de 120 persones diàriament i de les més de 30 mesures adoptades en ple extraordinari, els grups de voluntaris es van bolcar en la confecció de EPIs per a centres sanitaris i personal d'atenció.

La setmana passada l'ajuntament de Benaguasil començava a distribuir per les farmàcies, forns i comerços locals oberts, més de 3000 màscares d'ús domèstic i llavables amb la intenció d'arribar a les 15.000 unitats que també estan confeccionant les més de 45 voluntàries amb el material subministrat per l'ajuntament.

Ara des del consistori han anunciat que els grups de voluntàries estan ja confeccionant màscares infantils d'ús domèstic i llavables perquè tots els xiquets i xiquetes de la localitat disposen de material de protecció.

En paraules de l'alcalde Ximo Segarra “tots els esforços que com a administració local puguem fer per a continuar ajudant hem d'intentar canalitzar-los i posar-los en marxa”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :