Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un telèfon especialitzat de La Mancomunitat ajudarà als veïns a millorar la convivencia i organitzar el temps

La Mancomunitat Camp de Túria vol continuar oferint serveis a tots els veïns i veïnes de Camp de Túria. Davant l'estat d'Alarma decretat pel Govern d'Espanya a causa de la crisi sanitària que estem vivint provocada pel COVID-19, el departament de Benestar Social de l'ens supramunicipal vol oferir els seus serveis a qui els poguera necessitar.

En este sentit, els tècnics especialistes del servei d'atenció especialitzada format per professionals de la Pedagogia i la Psicologia experts/as en l'àrea de família i infància i adolescència posen a la disposició dels veïns de Camp de Túria els seus coneixements i habilitats.

Volem d'esta forma ajudar aquelles famílies de la comarca Camp de Túria que requerisquen pautes per a la millora de la convivència, l'organització de temps i activitats així com estratègies per a afrontar de la millor manera possible la situació actual.

S'ha habilitat el número de telèfon 678431085 en horari de matins de 9.00 a 14.00 hores. Si necessites ajuda no dubtes a posar-te en contacte amb el personal professional de la Mancomunitat Camp de Túria.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon