Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria trau a licitació el projecte i les obres d'execució del nou IES Camp de Túria

Llíria:

El ple de l'Ajuntament de Llíria va aprovar ahir la licitació del procediment obert per a la contractació de les obres, instal·lacions i redacció del projecte d'execució del nou IES Camp de Túria a la zona de Mura, amb un pressupost de 10,2 milions d'euros. A esta quantitat, cal afegir els prop de 1,3 milions que el municipi ha invertit en els treballs previs arqueològics i execució dels vials que donaran accés al centre educatiu.

Per al regidor d'Infraestructures Educatives, Paco García, “este pas suposa un èxit col·lectiu de la ciutadania de Llíria, de la corporació municipal i de l'equip directiu i comunitat educativa de l'IES Camp de Túria i de l'Escola Oficial d'Idiomes actual, per la seua paciència i incansable reivindicació d'esta nova infraestructura educativa. A tots ells cal donar-los les gràcies per la seua comprensió i espera, així com al personal tècnic i jurídic que ha elaborat els plecs per a contractar les obres i el projecte”.

 “La licitació del nou institut ha sigut possible gràcies al Programa EDIFICANT, que va arrancar en la passada legislatura i que ha sigut impulsat pel conseller Marzà des d'Educació, sense el qual este pas no s'haguera pogut materialitzar”, ha volgut afegir l'edil.

 Després de quatre dècades i gràcies al treball realitzat per diferents governs municipals, Llíria podrà comptar amb un nou institut de Secundària i Batxillerat. Els treballs de redacció i obra està previst que s'executen en 24 mesos. Concretament, el plec de licitació recull que es donen 3 mesos per a la redacció del projecte, 2 perquè ajuntament informe de la proposta de projecte, 18 per a l'execució d'obres i 1 per a la liquidació i recepció d'estes.

Cal assenyalar que les noves instal·lacions seran autosuficients energèticament i dissenyades amb una arquitectura bioclimàtica per a promoure edificis sostenibles.

Tots els treballs es desenvoluparan entre els anys 2020 i 2022, amb la finalitat que la instal·lació puga estar operativa en el curs 2022-23. “Estem davant la major inversió que es realitzarà en esta legislatura i la major inversió en infraestructures educatives realitzada en el municipi de Llíria de tots els temps”, ha conclòs García.

 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon