Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana continua la desinfecció dels espais públics més concorreguts del casc i urbanitzacions

Les tasques de neteja s'han centrat ahir matí en el Centre de Salut i zones comercials més concorregudes i aquesta vesprada en zones residencials per a evitar la propagació COVI-19.  
        
L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat aquest matí la neteja de les vies i espais públics més concorreguts com ara el Centre de Salut o les zones comercials. Aquesta vesprada de dilluns s'inicien les tasques en les zones residencials de El Valle i Montesol. No obstant això, les labors de desinfecció per a evitar que es propague el virus COVID-19 van començar la setmana passada en tots els edificis públics, malgrat el condicionant de la pluja que va obligar a realitzar-les de manera intermitent.
Durant els pròxims dies, el consistori se centrarà en contenidors, altres zones de concurrència pública com ara Correus, centres veterinaris, entrades dels centres educatius i carrers tant del nucli urbà com de totes i cadascuna de les urbanitzacions de la localitat. 

Fins a quatre equips treballen en el protocol de neteja que s'efectua amb lleixiu, hipoclorit sòdic i clor líquid i que s'apliquen en dos passos. En el primer, un operari amb motxilla de polvorització aplica lleixiu diluït amb aigua en espais localitzats i deixa actuar entre 5 i 10 minuts, a continuació, en un segon pas s'esbandeix amb aigua neta mitjançant la tècnica d'aigualeig.

A més, dins de les iniciatives solidàries que estan demostrant els veïns i veïnes de l'Eliana, cal destacar la d'Alfonso Sanz, de l'empresa familiar dedicada a la fabricació de maquinària agrícola Grup Sanz, que ha realitzat una donació de diversos polvoritzadors d'última generació amb bateria de liti per a ajudar en les tasques de desinfecció.

L'alcalde, Salva Torrent, ha aclarit que s'ha emprés la neteja per les zones on hi ha més càrrega vírica, ja que es tracta de zones amb gran afluència de persones i que, progressivament, s'anirà estenent al llarg de tot el terme municipal per a reduir al màxim qualsevol possibilitat de contagi en espais públics.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon