Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de l'Eliana ofereix un servei de compra solidària, durant els 15 dies d'aillament


•    La mesura de suport domiciliari per a la contenció del coronavirus s'estendrà durant els 15 dies d'aïllament durant els dies d'aïllament i serà possible gràcies al treball un equip multidisciplinari de fins a 13 treballadors municipals.

Per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, l'Ajuntament de l'Eliana, a través de la regidoria de Polítiques Socials, oferirà un programa d'atenció domiciliària per a la compra de productes de necessitats bàsiques i medicaments.
El servei de Compra Solidària estarà dirigit a totes aquelles persones majors i dependents que manquen de suport familiar o social o, fins i tot, que pogueren trobar-se en una situació d'urgència. L'atenció que s'ha posat en marxa aquest dimarts s'estendrà cada dia d'aïllament i mentre no s'alcen les restriccions. A més, aquesta mesura no solament serà prioritària en la gestió ordinària de l'Ajuntament, sinó que s'aplicarà de manera transversal a través de totes les seues àrees i la disposició de tot el personal municipal.

 Per a garantir el servei la regidoria ha posat a la disposició de tots aquells que el pogueren necessitar quatre números telèfons d'interés: 664.052.881, 664.052.874, 678.345.284 i 664.052.842, darrere dels quals treballarà un equip multidisciplinari de fins a 13 persones, entre educadors, treballadors socials i psicòlegs.

Per a l'atenció en diumenge els usuaris i usuàries hauran de cridar al telèfon 664.052.835. Per part seua, les urgències fora d'aquest horari, així com les de qualsevol altre tipus, seran ateses per la Policia Local en el 96. 274.07.01. Les persones sol•licitants es faran càrrec de la despesa econòmica de la compra realitzada.

L'alcalde, Salva Torrent, ha volgut mostrar el seu agraïment en primer lloc als treballadors municipals, que amb el seu servei i disponibilitat renunciaran als permisos i llicències que tenien concedits. Així mateix, el primer edil ha posat en valor les mostres solidàries de veïns, veïnes, empreses i associacions de voluntariat que s'han posat a la disposició del consistori per a col•laborar davant qualsevol necessitat de la ciutadania. ‘Les mostres de generositat estan sent nombroses i variades, procedeixen des de l'àmbit del taxi local, al sector farmacèutic, l'empresa Queixal Dent, el president de l'Associació d'Empresaris Xinesos de la Comunitat Valenciana, Lizhong Zhou fins a veïns anònims que han tornat a demostrar que, en situacions d'emergència com aquesta, podem confiar que tot això passarà ràpid i tornarem a la normalitat de les nostres vides’, ha conclòs.

  

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon