Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La brigada i agricultors voluntaris de Marines netejaran tots els carrers divendres 27 de març

 A partir de les 17.00 hores l'Ajuntament de Marines realitzarà una desinfecció a fons de tot el nucli urbà

L'Ajuntament de Marines continua treballant per a contindre la propagació del COVID-19. Des que el passat 14 de març es decretara l'Estat d'Alarma, el consistori no ha parat de treballar per a protegir a tots els seus veïns i veïnes.

D'aquesta forma i després de netejar tots els dies les zones de més afluència de gent, com la zona comercial, els bancs, la farmàcia; tasca que es continua fent tots els dies; demà s'ha decidit desinfectar a fons tot el nucli urbà de Marines. Així, tant la brigada municipal com agricultors voluntaris eixiran als carrers a partir de les 17.00 hores i amb tractors amb cuba netejaran tot el nucli urbà.

Per tot això es recomana als veïns i veïnes que puguen aparquen els vehicles en els garatges i en cas que no disposen que els estacionen en els aparcaments públics. Així aconseguirem deixar les voreres lliures d'obstacles i facilitarem les labors de neteja.

El consistori agraeix tot l'esforç que està fent la ciutadania de Marines i vol recordar que l'Ajuntament està a la disposició de tots els veïns per a ajudar-los en el que necessiten.

SOLDATS BASE MILITAR DE MARINES


Durant el dia d'ahir, soldats de la Base Militar de Marines, en concret del Regiment de Cavalleria Lusitanía número 8, van fer tasques d'acompanyament, vigilància i informació a la població en general al costat de la Policia Local de Marines.

Es van desplaçar fins als disseminats i urbanitzacions per a comprovar qui estava en els habitatges i posar tindre coneixement de tots els veïns i

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon