Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Biblioteca de l'Eliana fomenta el préstec digital a través de eBiblio durant el periode de confinament


Durant aquest període s'ampliarà de forma generalitzada el termini de devolució dels materials ja prestats.

La Biblioteca Pública de l'Eliana ha tancat les seues instal•lacions al públic des d'aquest dilluns 16 de març degut a la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19. No obstant això, els socis i sòcies no es quedaran sense lectures per a aquests dies de confinament ja que el centre està fomentant el servei de préstec de continguts digitals eBiblio. Per a utilitzar-ho, solament és necessari disposar del carnet d'usuari per a accedir a un ampli catàleg de continguts a través de diferents dispositius digitals: ordinadors personals, ebook, tauletes o telèfons intel•ligents.


El servei eBiblio de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana és accessible 24 hores al dia, 7 dies a la setmana i 365 dies a l'any a través d'internet i permet la lectura tant en línia com a través de descàrrega. Disposa d'una aplicació gratuïta per a dispositius mòbils disponible en els store de iOs i Android, que gestiona totes les activitats relacionades amb el préstec i lectura de documents. Per a fer ús del servei únicament és necessari disposar d'un dispositiu de lectura compatible amb el format de publicació ePub i accés a internet.

La col•lecció de eBiblio inclou obres de ficció i no ficció per a públic adult i infantil, oferint un fons equilibrat en el qual es troben representades totes les matèries (Literatura, Ciències, Humanitats, Autoajuda, Salut, Esport, etc.). Per a mantindre el fons actualitzat, regularment s'afigen novetats que inclouen les últimes publicacions dels escriptors més llegits.

Per a aquells que disposen d'un carnet de lector o no coneixen la seua contrasenya, pot dirigir-se a la Biblioteca Municipal a través del correu electrònic biblioteca@leliana.es, o les xarxes socials Instagram i Twitter @biblioeliana.

A més, una altra de les mesures que ha adoptat el centre ha sigut l'ampliació del termini dels préstecs. D'aquesta forma, no hi haurà sancions per a aquells socis que tinguen llibres sense retornar que vencen en aquest període. La Biblioteca, així mateix, mantindrà als usuaris i usuàries informats a través de la web http://www.leliana.es/va/page/som-biblioteca, així com dels possibles canvis que es pogueren adoptar en aquest període.

El regidor de Biblioteques, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a utilitzar aquest servei per a continuar mantenint l'hàbit de la lectura, especialment en aquests dies en què hem de quedar-nos a casa. “Als qui ja són socis i sòcies els anime a utilitzar-ho si mai ho han fet i a aquells que encara no ho són, els recomane que ho proven per a omplir tot aquest temps lliure de cultura i diversió”, ha afegit.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon