Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dones vives, dones actives, dones unides, dones lliures! Pura Peris

El 25 de setembre de 2015, la memòria anual de les Nacions Unides exposava clarament de manifest com les desigualtats van en augment en la societat i les persones més  pobres entre les pobres estan quedant-se cada vegada més endarrerides.

Se segueixen cometent espantosos crims contra les dones i les nenes, especialment en situacions de conflicte, quan la violència sexual es converteix en arma de guerra.

 L'amenaça de l'canvi climàtic tot just està començant a mostrar com de greus poden els seus efectes, per aquest motiu els 17 objectius de desenvolupament sostenible tinguen com a eix l'eradicació de les desigualtats.

 També en les Cimeres Internacionals (Paris i Madrid) s'han posat a les dones en el centre de la lluita contra el canvi climàtic.

Però cinc anys després continuem amb dades esgarrifoses, les dones mortes som cada dia més, les dones sense feina o amb feines precàries són les que a més s'encarreguen de les cures i de la família. Milers de nenes segueixen sense escola i sense drets.

Per tot això, davant d'un nou 8 de març hem de seguir dient no a les desigualtats, no a les Violències masclistes, i hem de continuar lluitant pel dret a decidir sobre els nostres cossos sense discriminacions per raó de sexe, identitats i orientacions sexuals.

Hem de continuar lluitant per eradicar les dobles i triples discriminacions contra les dones lgtb, les migrants, les dones en el món rural i contra les dones invisibilitzades al darrere de diversitats funcionals.

Per aconseguir una societat justa, radicalment democràtica, sostenible i saludable on totes les persones puguem conviure amb igualtat i equitat, necessitem lluitar col·lectivament pels canvis.

Per les dones vives, actives, unides i lliures!

Conquerim un  nou 8 de març!

Pura Peris, Els Verds
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon