Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de treball de L'Observatori d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat amb la presencia de Sindicats, Autònoms i AEDL's

Acord continua treballant per a millorar les oportunitats de la comarca
Les taules de treball centren L'Observatori d'Ocupació i Empresa de la Mancomunitat

L'Observatori d'Ocupació i Empresa, òrgan integrat per representants dels signants de l'Acord Territorial d'Ocupació de la Mancomunitat Camp de Túria, ha mantingut una reunió de treball.
La cita que ha inaugurat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha comptat amb la presència de dos convidats especials. La cap de Servei i Gestió de Programes d'Ocupació de Labora, Carmen Roda, i el vicerrector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla.

La posada en marxa de les Taules de Treball ha centrat bona part de la reunió de treball. El personal tècnic de l'Acord ha explicat als presents els detalls de cadascuna de les taules. A partir d'ara es constituiran quatre taules, Mesa d'Agricultura, Mesa de Formació i Ocupació, Mesa de Comerç i Mesa d'Indústria.

Es tracta de poder unir en un mateix fòrum de treball a tots els agents socioecómicos del territori per a des del diagnòstic inicial poder traçar l'estratègia i conèixer on estem i cap a on volem anar.

En la reunió també han participat representants d'UGT i CCOO, de l'Associació de Treballadors Autònoms, de la Indústria, del comerç local, del Institut d’Estudis Comarcals i AEDL’s representants de la part tècnica dels ajuntaments.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon