Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió de la 5a Comissió Interdisciplinària d'Atenció a Necessitats de Persones amb Malaltia Mental Greu de Camp de Túria (PRISMA)

La reunió ha tingut lloc en la Mancomunitat Camp de Túria

El recurs de Salut Mental ja està implantat a Bétera i Vilamarxant i els programes PRISMA s'implantaran a La Pobla de Vallbona i a Riba-roja


L'objectiu de la comissió ha sigut el de donar compte del Programa PRISMA de la Mancomunitat Camp de Túria, informar de les activitats i del funcionament realitzat l'any 2019. També s'han comentat les accions programades per a l'any 2020. Entre les quals cal destacar l'obertura de dos nous programes més de PRISMA a la comarca, un situat a La Pobla de Vallbona i un altre en Riba-Roja, que atendran 28 persones usuàries més i que s'estima que puguen posar-se en funcionament a l'abril d'aquest mateix any.

Actualment, existeixen dos programes un a Bétera i un altre a Vilamarxant que estan en funcionament i es troben complets. Amb l'obertura dels dos nous Programes en Riba-roja i La Pobla de Vallbona s'ha donat admissió a 24 persones usuàries de la comarca que han sol•licitat el recurs.

La comissió ha estat dirigida per la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Mª Dolores Celda, i en la mateixa han participat la Directora i Coordinadora del Departament de Benestar Social i Sanitat, Esther Císcar i el psicòleg de PRISMA, Paco Jareño.

També han assistit les regidores representants dels ajuntaments de la Mancomunitat Camp de Túria, les treballadores socials que realitzen els serveis socials mancomunats d'ens supramunicipal i treballadores socials i psiquiatres de les Unitats de Salut Mental.

Després de la realització de la Comissió, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha fet referència a la important labor que s'està duent a terme en l'atenció a la salut mental de la comarca. “En un any de funcionament, s'ha duplicat el nombre d'atencions amb la finalitat de donar una major cobertura en aquest àmbit”, ha indicat Celda.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon