Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

El professorat i personal tècnic de les Escoles Infantils de Riba-roja reben formació especialitzada

Les instal·lacions educatives de Riba-roja han sigut seleccionades per a la realització d'aquest curs.

L'Ajuntament de Riba-roja i el Cefire han posat en marxa el curs “Eines pel canvi”. Una proposta formativa experimental de caràcter continu destinada al professorat i personal tècnic de les Escoles Infantils

Amb aquesta formació es pretén que els docents siguen capaços de donar ple sentit en els moments educatius dels xiquets i xiquetes, entenent l'educació infantil com una etapa amb entitat pròpia, oferint-los un entorn ric en relacions, oportunitats i reptes.

La formació contempla xarrades i tallers d'una manera pràctica i vivencial sustentats en una base teòrica en relació als fonaments de la pràctica pedagògica.

“La formació contínua i permanent del professorat és clau per al seu desenvolupament professional  i per a millorar la qualitat educativa i poder adaptar-la als nous temps i a la transformació social existent”, assegura Záfira Pérez, regidora d'Educació

La neurociència aplicada a l'educació, la salut emocional o l'alimentació són algunes de les temàtiques que s'abordaran.

Cada sessió de la formació s'estructura en tres blocs: una part introductòria i reflexiva, una segona part d'experimentació i formació teòrica, i una última part d'avaluació.

Amb aquesta formació es pretén crear espais i temps perquè els assistents puguen integrar, repensar i entendre cadascuna de les sessions. Al final de la formació es farà una sessió d'intercanvi en la qual cada equip aportarà la seua experiència que enriquirà a tot el grup.

Riba roja compta actualment amb una de les escoles infantils més nombroses de la Comunitat Valenciana amb 280 xiquets i xiquetes a les seues aules i amb un reconeixement destacable en el seu àmbit.

Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :