Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El cinema d'animació i els drons socials arriben als centres de secundària de Llíria

Llíria:

El cinema, l'stop motion, la impressió 3D i els drons arriben a les aules de dos instituts de secundària de Llíria, amb el programa “El Caleidoscopio”, start up de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, i amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Llíria.

L'alumnat de l'IES Laurona crearà este curs un curtmetratge d'animació en stop motion amb l'ajuda d'una impressora 3D dins del projecte d'innovació educativa MOMO, mentre que el de l'IES Camp de Túria construirà el seu propi dron social dins del projecte “Fira Aèria”.

Els dos projectes, transversals i interdepartamentals, es van iniciar al novembre amb la formació de docents, responsables de formar i guiar a l'alumnat en el desenvolupament d'estos.

Estes dos iniciatives d'innovació educativa tenen com a objectiu que les i els estudiants aprenguen a usar la tecnologia més innovadora aplicada a una fi cultural i social.
 
El departament de Medi Ambient i la Polícia Local de Llíria, han participat hui en el desenvolupament del projecte “Fira Aèria” a l'IES Camp de Túria, amb una xarrada informativa que pretén orientar a l'alumnat en la selecció de la fi social o mediambiental dels drons que estan construint i aspectes normatius del seu ús.

“Mitjançant el desenvolupament d'estos projectes esperem que l'alumnat de Llíria aprenga a construir i treballar amb la tecnologia més capdavantera i que, a través d'ella, adquirisquen una major consciència social”, ha assenyalat la regidora d'Educació, Vallivana Murgui, qui també ha assistit a l'activitat celebrada este matí.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon