Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil commemora el Dia de l'Arbre convidant als escolars a participar en la plantació de 250 exemplars


Els escolars dels centres educatius de Luis Vives, Asunción i de l'IES Benaguasil han celebrat el Dia de l'Arbre a la Comunitat Valenciana plantant un total de 250 exemplars de pins, llentiscle i arboços en els voltants de la costa de l'Ermita.

Distribuïts en grups i seguint les indicacions de la brigada municipal de jardineria i de l'alumnat del taller d'ocupació, els escolars han aprés a plantar un arbre i han pogut conéixer les pautes perquè els exemplars plantats cresquen en bones condicions. Prèviament han procedit a retirar residus abandonats a la muntanya així com a llevar les males herbes i mala herba.

Durant la jornada, organitzada per la regidoria de Sostenibilitat amb l'objectiu de conscienciar des d'edats primerenques de la importància de cuidar la naturalesa, l'alumnat s'ha involucrat en la cura del medi ambient demostrant que mantindre nets els espais naturals és una tasca que ens competeix a tots.

Els escolars han rebut com a obsequi per la seua participació uns calendaris mediambientals per a penjar en les seues classes.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon