Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla obrirà la Carrera dels Arbres i Castells 2020, el 22 de febrer

L'onzena edició de la Carrera dels Arbres i Castells, que es disputarà el cap de setmana del 22 i 23 de febrer, i que començarà a Loriguilla, ja ha obert el termini d'inscripció, amb dos períodes. Els equips que s'inscriguen abans del 2 de febrer, pagaran 135 euros, i els que ho facen entre el 3 i el 19 de febrer, abonaran 160 euros.

Organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, aquesta prova es disputa per equips i consta de catorze etapes, amb un recorregut total de 173 quilòmetres que discorre pels municipis de la comarca, disputant-se etapes de muntanya i asfalt, i de diferents distàncies. Enguany, la primera etapa discorrerà entre Loriguilla i Vilamarxant. L'eixida està prevista a les 8.30 hores, des de l'avinguda de l'Oest.

Com a novetat, a les categories ja existents –masculí absolut, femení absolut, mixt femení, i mixt masculí–, s'uneix una nova,  la categoria d'empresa, amb l'únic requisit que almenys el cinquanta per cent dels seus integrants, siguen companys de treball.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon