Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Alcalde de Benaguasil es reuneix amb responsables de Sanitat per a traslladar-los la problemàtica del servei de pediatria

L'Alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra i la regidor de Sanitat, Alicia Molina, s'han reunit dilluns matí amb la Gerent del Departament de l'Hospital Arnau-LLiria, Mª Jesús Arilla; el Director Mèdic, Antonio Bueno i el coordinador del Centre de Salut de Benaguasil, Rafael Carlavilla, per a traslladar-los la inquietud manifesta dels veïns respecte al servei de pediatria i la falta de personal mèdic.

Concretament l'alcalde i la regidora han demandat que s'ocupe com més prompte millor la vacant en el departament de pediatria, i reclamat que s'incremente el nombre de professionals que presta els seus serveis dins del Centre per a una millor atenció.

Des de l'Ajuntament han destacat l'ambient “cordial” de la reunió, en la qual s'ha transmés la bona voluntat dels responsables sanitaris perquè al més prompte possible es done solució al tema del pediatre, així com s'ha acordat parlar amb recursos humans de la Conselleria de Sanitat per a conjuntament traslladar-li aquestes peticions.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :