Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Llíria oferix, a través d'una nova web, informació meteorològica en temps real

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria ha posat en marxa un nou servici d'informació meteorològica a través de la web https://inforatge.com/meteo-lliria. La ciutadania podrà consultar en temps real informació i variables meteorològiques com a temperatures, vent, pluja, humitat, etc., que facilita l'estació meteorològica professional instal·lada al municipi i que transmet totes les dades registrades de manera ininterrompuda i en intervals de tan sols 1 minut.

El  servici de l'empresa Inforatge SL, a diferència    d'altres    aplicacions  basades  en  models  totalment automàtics,  oferix  una  predicció  meteorològica detallada  i  precisa, basada en les dades que proporcionen els diferents models meteorològics que es consulten cada dia i en cada nova eixida que oferixen. A més, la web inclou mapes interactius i un blog amb articles relacionats amb els fenòmens meteorològics, així com totes les dades històriques que registre esta estació.

La regidora d'Ordenació del Territori i Emergència Climàtica, Elena Jiménez, ha explicat que “es tracta una interessant eina no sols per als habitants de la població, sinó també per al propi ajuntament que disposa d'un servici d'avisos i previsió personalitzats sobre prevenció, alertes i seguiment dels fenòmens meteorològics en temps real, per a actuar de la forma més previsora i eficaç possible davant qualsevol  situació meteorològica adversa”.

 Igualment, els experts que gestionen la nova web emeten informes meteorològics detallats perquè qualsevol ciutadà puga usar-los per a reclamar, a la seua companyia asseguradora, possibles danys en els seus habitatges per situacions del temps crítiques o adverses. Estos informes ja poden sol·licitar-se a través de l'Ajuntament de Llíria.

A més, Elena Jiménez ha volgut destacar que “juntament amb l'estació meteorològica es va a instal·lar un mesurador de CO₂ que ens permetrà conéixer l'estat de l'atmosfera al nostre municipi i ajudar a complir amb els objectius de desenvolupament sostenible”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon