Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Reis Mags arriben a Llíria per a repartir il·lusió entre els més menuts

Llíria:

Llíria ha rebut esta vesprada la visita dels Reis Mags. En esta jornada màgica, els xiquets i xiquetes han pogut saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar, en el seu recorregut pels carrers de la població en la tradicional cavalcada, a la qual han arribat escortats pel club Edetanos Moteros.

Una extensa comitiva ha acompanyat a Ses Majestats d'Orient en la desfilada. Més de 300 persones, entre figurants i músics, de diferents entitats locals han oferit un colorit espectacle que ha omplit de somriures i il·lusió als més menuts. A més, s'han repartit més de 600 quilos de caramels i 4.500 de monedes de xocolate.

La cavalcada ha finalitzat enfront de Ca la Vila, on s'ha representat en primer lloc l'escena de l'adoració al xiquet Jesús. Posteriorment, elentrega de la clau de la ciutat, en agraïment i mostra d'hospitalitat per la seua visita a Llíria.  

Seguidament, Melcior, Gaspar i Baltasar s'han traslladat cadascun a les tres parròquies de la localitat per a rebre personalment als més menuts i entregar-los un regal, en esta vesprada de l'any tan esperada per ells.

Esta multitudinària cavalcada, que organitza l'Ajuntament de Llíria, ha sigut possible un any més gràcies a la participació dels col·lectius col·laboradors: la Confraria de la Mare de Déu del Remei i la Santíssima Trinitat, la Arxiconfraria Cort de Maria, la Parròquia de María Mare, les bandes juvenils de la Unió Musical i la Primitiva de Llíria, la batucada de Llíria "PerkuValencia", el Grup de Danses i Rondalla "El Tossal", l'Escola Municipal de Dansa, el grup de ball Al-Hilal, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, la Penya Arre, l'Associació Amics del Cavall, Junta Local Fallera i les comissions falleres Plaça Major, Plaça de Pedralba, Pla de l'Arc, Alpelic i Colón-San Vicente de Paúl.

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon