Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant incorpora nous panells d'informació turística del municipi

Vilamarxant:


Així, la Regidoria de Turisme, dirigida per Xavier Jorge, ha fet un treball de recopilació de la informació més rellevant per a incorporar-la als tòtems i panells informatius.
La nova senyalística, que compta amb codi QR per a la seua lectura en el telèfon mòbil i amb la informació tant en valencià com en castellà, és una aposta clara de l'Ajuntament per difondre els llocs més característics i posar en valor el gran patrimoni de Vilamarxant.
Xavier Jorge, regidor de Turisme, va destacar la importància d'estos nous panells: "Volem que els visitants de Vilamarxant tinguen tota la informació necessària per a conéixer els principals llocs del poble".
"L'aposta pel turisme serà una constant durant els pròxims mesos amb importants iniciatives que serviran per a posar en el mapa a Vilamarxant. No podem obviar que comptem amb un entorn natural envejable però també amb uns recursos patrimonials que hem de potenciar", va agregar Jorge.
Les restes del castell, l'església de Santa Catalina, la cisterna, Les Rodanes, el riu Túria, entre altres, són alguns dels béns que qualsevol visitant ha de visitar per a disfrutar de l'esplendor de Vilamarxant.

Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon