Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: la XVIII edició d'Escrits a la Tardor ja té guanyadors

L'organització del certamen fa pública la decisió del jurat en una edició en la qual s'han presentat a concurs més d'un centenar de relats.

El certamen de relats curts Escrits a la Tardor- Vila de l'Eliana 2019 ha completat el seu cicle després de la decisió del jurat. 18 anys després de la seua creació, el concurs literari continua atraient a un bon nombre d'escriptors de tota Espanya i de fora de les nostres fronteres. En aquesta edició s'han superat el centenar de relats presentats en un total de quatre categories.

El jurat ha fallat els escrits guanyadors d'entre els preseleccionats el mes d'octubre. Han resultat premiats els següents relats: En la categoria Primera en castellà, dotat amb 900 euros, “La lluvia de los caracoles”, del qual és autor Ernesto Tubia Landeras, de Logronyo. En la categoria Primera en valencià, dotat amb 1.100 euros, “El pressoner confessa que”, escrit per Iván Carbonell Iglesias, de València. En la categoria Juvenil en castellà, dotat amb 300 euros, “Un encuentro poco casual”, de Lara Suarez-Mira Rejia, de la Corunya. La categoria Juvenil en valencià ha sigut declarada deserta.

El lliurament de premis tindrà lloc el pròxim 20 de desembre, a les 19.00 hores en el Nou Espai Cultural. Com és tradició, en aquest acte es representarà l'adaptació teatral d'un dels relats guanyadors en la passada edició. En aquesta ocasió, Teatreliana interpretarà l'obra “Vida i mort d’un mosquit”, de Sergi Ramada, sota la direcció d'Amparo Climent.

La regidora de Cultura, Eva Santafé, ha destacat que “aquest certamen, que ja compleix la majoria d'edat, és l'aportació que es fa des de l'Ajuntament a la promoció de l'escriptura, tant en castellà com en valencià, incentivant l'activitat literària en el nostre municipi i fora d'ell”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon