Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Activitats nadalenques a Bétera.

Bétera:


Els més xicotets seran els protagonistes.

La visita de Pare Noel o els Reis Mags ompliran d'il·lusió el poble.

Ja s'acosten les festes nadalenques, dates per a compartir moments en família, amics o veïns, per això des de diferents àrees de l'Ajuntament de Bétera s'ha organitzat un ampli programa nadalenc, on els xiquets del poble seran els protagonistes.

Per a donar principi a l'ambient nadalenc aquest cap de setmana tindrà lloc en l'Albereda el Mercat del Nadal, on diferents comerços del municipi estaran presents. A més dels llocs nadalencs, també es podran trobar diferents activitats per als més xicotets com pintacares, inflables o globoflèxia. Durant el mercat, el Pare Noel visitarà l'Albereda per a conéixer els desitjos dels més xicotets.

El diumenge 22, en la Plaça Verdum (Urbanització Torre en Conill), a les 12:00 hores es representarà "El Senyor Quixot de la Manxa", una obra infantil i juvenil amb actors i marionetes en clau de comèdia.

A la vesprada, podrem gaudir, a la Casa de la Cultura, a partir de les 18:00 hores, de "El Príncep Feliç", un conte d'Oscar Wilde dirigit per Jorge Picó i que no deixarà indiferent a ningú.

El 24 de desembre el carrer Goya comptarà amb la visita del Pare Noel. Durant la vesprada, els xiquets podran acostar-se per a conéixer-ho de prop i fer-se fotos amb ell.

El dijous 26 de desembre arribarà la màgia als carrers de Bétera. A partir de les 12 del migdia i en la Plaça Verdum de Torre en Conill, Chemago sorprendrà els xiquets i no tan xiquets que vulguen acostar-se a conéixer-lo.

Eixe mateix dia, a la vesprada a les 18:00 hores i a la Casa de la Cultura, sorprèn-te amb Jammes Garibo, un autèntic especialista de la màgia format durant 20 anys i amb un palmarés envejable. El seu últim premi "Merlet Magic" li atorga el millor espectacle de màgia il·lusionista de 2019.

Per Nadal no poden faltar les pel·lícules, el cinema de nadal arriba el pròxim 27 de desembre a la Casa de la Cultura amb dues sessions de la pel·lícula "Frozen 2".

El 28 de desembre, els veïns del carrer Goya han organitzat al parc del mateix carrer uns inflables per a tots els xiquets de Bétera.

Des de l'Ajuntament de Bétera es vol animar als veïns a eixir al carrer i disfrutar de les vacances nadalenques en família.


Fuente -Creative Commons
Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon