Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Satisfacció a l'Ajuntament de l'Eliana per les Jornades Smart Cities

Durant els dies 28 i 30 d'octubre es van celebrar en el Centre Sociocultural amb bon acolliment per part del públic i amb moltes propostes per a millorar el benestar de la ciutadania.

La Universitat de Tardor de l'Eliana ja ha celebrat la seua segona edició. Van ser els dies 28 i 30 d'octubre en el Centre Sociocultural, on van tindre lloc les jornades “Smart cities: tecnologia i ciutadania”, organitzades per l'Ajuntament en col·laboració amb la Universitat de València i la Diputació Provincial.

En aquesta edició es van abordar diversos aspectes del desenvolupament de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte quotidià de la ciutadania, amb especial atenció a la situació d'implantació de territoris intel·ligents a l'Eliana, així com en altres ciutats de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya.

El 28 d'octubre van ser inaugurades les jornades, tras la qual cosa es van succeir tres conferències a càrrec de professors de la Universitat de València, sobre tecnologia 5G i serveis a la ciutadania, realitat virtual i augmentada i privacitat i protecció de dades en les Smart cities. Posteriorment es va obrir un debat amb participació dels assistents.

La segona jornada va ser el 30 d'octubre i amb experiències de tecnologia al servei de les persones com a eix central. El regidor de Modernització Jorge Pérez Comeche, va presentar experiències desenvolupades, novetats i projectes englobats en Smart City l'Eliana. En la seua intervenció va fer referència a aplicacions ja existents i que estan en funcionament en el municipi i va presentar algunes novetats que pròximament estaran operatives, com un nou projecte de mesuradors de CO2 que vetlaran per la qualitat de l'aire en la localitat, o un nou servei de l'empresa subministradora d'aigua Hidraqua, pel qual els usuaris podran conéixer amb més detall alguns aspectes del proveïment.

El programa de les jornades també va comptar amb un espai per a empreses emprenedores de l'entorn de l'Eliana, oferint als responsables de projectes nous l'oportunitat de donar-los a conéixer. Van concloure les jornades amb una comunicació sobre rutes escolars segures i una taula redona sobre el desenvolupament de ciutats intel·ligents a la Comunitat Valenciana.

El regidor de Modernització Jorge Pérez Comeche es va mostrar molt satisfet pel resultat de les jornades, destacant que “l'interessant d'aquest tipus de jornades és vertebrar el territori a través del coneixement i tindre contacte amb experiències privades al costat de veïnes i veïns. Aquest és el triangle perfecte per a donar a conéixer el que són les ciutats intel·ligents”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :