Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria diu “prou” a la violència masclista

Llíria:

La ciutat de Llíria ha llançat hui un crit unànime per a dir "prou" a la violència de gènere. En este 25 de novembre, Dia Internacional per l'eliminació de la violència contra les dones, més de 1.000 persones han participat en una marxa reivindicativa que ha finalitzat a la plaça Major.

L'acte ha comptat amb l'assistència de l'alumnat i professorat dels centres educatius, representants de les associacions de dones de la localitat i d'altres entitats, així com del primer tinent d'alcalde Joanma Miguel i la regidora d'Igualtat Vallivana Murgui, entre altres membres de la corporació municipal.

En la concentració celebrada a la plaça Major, un grup d'escolars ha llegit un manifest de rebuig de la violència de gènere, elaborat pel propi alumnat dels centres educatius del municipi. A més, s'ha oferit una performance artística de sensibilització a la societat sobre este greu problema.  

D'esta manera, la Regidoria d'Igualtat, continua apostant pel valor de l'educació entre els més joves, com un instrument en la lluita contra la violència masclista.

A més, en l'últim el ple es va aprovar una moció conjunta, amb el suport de tots els grups municipals, pel Dia Internacional per l'eliminació de la violència contra les dones.

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon