Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria crea un Fòrum de Mobilitat

Llíria:

L'Ajuntament de Llíria constituirà demà divendres el Fòrum de Mobilitat Local. La primera reunió d'este òrgan participatiu tindrà lloc a les 19.00 hores a l'Espai Turisme Llíria, amb una convocatòria oberta a tota la ciutadania.

 "Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, hem impulsat este fòrum de debat i participació per a abordar els problemes d'accessibilitat, trànsit i mobilitat que presenta el municipi de Llíria", ha explicat l'edil responsable de l'àrea, Paco García.

En este primer acte, es realitzarà també la presentació pública del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) que ha redactat el consistori.

"Volem que en estw nou espai de debat puguen participar persones a títol personal, entitats socials, polítiques, empresarials, forces de seguretat i Protecció Civil, associacions veïnals, tècnics, experts municipals i externs, per a entre tots ser part activa d'este canvi en el concepte de mobilitat que volem per a la Llíria del segle XXI", ha conclòs el regidor.  
 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon