Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera celebra la cursa 5K, de Nadal, el 21 de desembre

El pròxim 21 de desembre celebrarem a Bétera la XVI Cursa de Nadal.

Es tracta d'una competició urbana i a peu, en la qual poden participar persones de totes les edats, estiguen federades o no. L'eixida arrancarà des del Passeig de l'Albereda i conclourà en el mateix punt.Els primers 500 inscrits rebran de regal una borsa de corredor i una de bosseta de clementines.

Cal estar ràpids perquè si superem els 500 corredors no hauran més samarretes. A més, si eres adult o cadet i t'inscrius abans del dia 17, només et costarà 3 euros la inscripció, si t'esperes al mateix dia, seran 5 euros.

Quant als xiquets, tenen la inscripció gratuïta, independentment del dia que la realitzen. L'eixida dels xiquets serà a les 17.30 hores i la dels adults a les 19.00.


Anima't perquè hauran medalles per als més xicotets i trofeus per als més majors. A continuació us deixem el link per a poder inscriure-us fins al pròxim 17 de desembre.


Fuente -Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon