Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Oficina de Turisme de Riba-roja i el Museu Visigot de Pla de Nadal renoven la Q de Qualitat

Riba-roja:


Un altre any més i després de dues exhaustives auditories, l'Oficina de Turisme de Riba-roja de Túria ha renovat la Q de Qualitat Turística i el Museu Visigot de Pla de Nadal manté la Q de Qualitat de Museus impulsada per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i l'Agència Valenciana de Turisme (AVT).

Des de 2011, la Tourist Info de Riba-roja manté implantat aquest sistema de qualitat sense interrupcions i, des de la data, s'ha sotmés a auditories anuals de renovació i seguiment.  La certificació Q de Qualitat Turística suposa complir amb uns requisits específics de qualitat que permet brindar un servei de major qualitat i fiabilitat basat en la millora constant.

Durant les auditories s'han destacat diversos punts forts desenvolupats per l'àrea de Turisme i Patrimoni i la Tourist Info, tals com: la inclusió de la perspectiva de gènere en la posada en valor dels recursos patrimonials, la constant millora en la prestació de serveis als visitants mitjançant les visites guiades i la consecució de diversos projectes com a diverses accions enfocades a la recuperació de la gastronomia, la posada en valor del jaciment visigot de Pla de Nadal i el seu museu a través del Banquet Visigot, la Festa del Dux, la Setmana Visigoda i l'Escola d'Arqueologia de València la Vella.

Així mateix, també cal recalcar l'adhesió a la gastromarca “L’Exquisit Mediterrani” dedicada a la difusió del turisme cultural i l'adhesió al projecte Film València. Una iniciativa impulsada per la Diputació de Turisme que té com a finalitat activar l'economia local mitjançant l'explotació de recursos i serveis associats a la indústria cinematogràfica.

Per la sua banda, el Museu Visigot de Pla de Nadal, el qual va obtindre aquesta certificació l'any passat, manté la marca Q de Qualitat de Museus. La implantació de sistemes de qualitat en l'àmbit museístic és una iniciativa compartida entre l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) i l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Aquest projecte té com a objectiu aplicar aquesta nova norma adaptada per a museus i establir paràmetres de qualitat en l'atenció dels visitants.

La importància d'aquests projectes radica a contribuir a la millora dels serveis oferits, tant en l'Oficina de Turisme com en el museu amb la finalitat d'ajustar-se als requisits de la demanda turística i treballar dia rere dia per a millorar l'atenció als visitants.


Fuente -Creative Commons
Riba-roja
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon