Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Oficina de Turisme de Riba-roja i el Museu Visigot de Pla de Nadal renoven la Q de Qualitat

Riba-roja:


Un altre any més i després de dues exhaustives auditories, l'Oficina de Turisme de Riba-roja de Túria ha renovat la Q de Qualitat Turística i el Museu Visigot de Pla de Nadal manté la Q de Qualitat de Museus impulsada per l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i l'Agència Valenciana de Turisme (AVT).

Des de 2011, la Tourist Info de Riba-roja manté implantat aquest sistema de qualitat sense interrupcions i, des de la data, s'ha sotmés a auditories anuals de renovació i seguiment.  La certificació Q de Qualitat Turística suposa complir amb uns requisits específics de qualitat que permet brindar un servei de major qualitat i fiabilitat basat en la millora constant.

Durant les auditories s'han destacat diversos punts forts desenvolupats per l'àrea de Turisme i Patrimoni i la Tourist Info, tals com: la inclusió de la perspectiva de gènere en la posada en valor dels recursos patrimonials, la constant millora en la prestació de serveis als visitants mitjançant les visites guiades i la consecució de diversos projectes com a diverses accions enfocades a la recuperació de la gastronomia, la posada en valor del jaciment visigot de Pla de Nadal i el seu museu a través del Banquet Visigot, la Festa del Dux, la Setmana Visigoda i l'Escola d'Arqueologia de València la Vella.

Així mateix, també cal recalcar l'adhesió a la gastromarca “L’Exquisit Mediterrani” dedicada a la difusió del turisme cultural i l'adhesió al projecte Film València. Una iniciativa impulsada per la Diputació de Turisme que té com a finalitat activar l'economia local mitjançant l'explotació de recursos i serveis associats a la indústria cinematogràfica.

Per la sua banda, el Museu Visigot de Pla de Nadal, el qual va obtindre aquesta certificació l'any passat, manté la marca Q de Qualitat de Museus. La implantació de sistemes de qualitat en l'àmbit museístic és una iniciativa compartida entre l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) i l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Aquest projecte té com a objectiu aplicar aquesta nova norma adaptada per a museus i establir paràmetres de qualitat en l'atenció dels visitants.

La importància d'aquests projectes radica a contribuir a la millora dels serveis oferits, tant en l'Oficina de Turisme com en el museu amb la finalitat d'ajustar-se als requisits de la demanda turística i treballar dia rere dia per a millorar l'atenció als visitants.


Fuente -Creative Commons
Riba-roja
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :