Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Observatori de l'Acord Territorial d'Ocupació ha fet huí la reunió bimensual en la Mancomunitat Camp de Túria

Adl’s, sindicats, Labora, empresaris i comerciants se citen en la Mancomunitat

En aquesta ocasió, s'han abordat temes relacionats amb l'elaboració de l'Estratègia Territorial d'Ocupació.

Es tracta d'elaborar entre tots, amb les aportacions d'ADL’s, sindicats, societat civil, comerciants i empresaris, una eina que permeta transformar el territori, governar el seu futur i millorar les expectatives dels seus ciutadans i ciutadanes.

En aquest sentit, s'ha presentat un calendari de treball en el qual s'explicarà començant pels alcaldes i alcaldesses i arribant a tots els socis de l'Acord Territorial d'Ocupació en què consisteix l'estratègia i com elaborar entre tots un esborrany inicial.

L'elaboració de l'estratègia territorial d'ocupació està emmarcada dins de les subvencions que convoca Labora gràcies a Fons Europeus i que es treballa al costat de la Universitat de València.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon