Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

“Llíria t’ocupa” torna el pròxim 25 d’octubre

Llíria:

La Regidoria de Foment Econòmic ha organitzat la segona edició del fòrum d'ocupació "Llíria t'ocupa" que se celebrarà el pròxim 25 d'octubre al centre Multiusos de la localitat. La trobada té com a principal finalitat posar en contacte a empreses i persones que busquen treball o millorar el que ja tenen.

Els assistents tindran l'oportunitat d'entrevistar-se amb els responsables de recursos humans de les empreses de la zona i a més podran assistir a tallers i xarrades per a millorar la seua ocupabilitat. També podran trobar estands informatius d'entitats col·laboradores que els ajudaran a obtindre informació i orientació molt útil sobre el mercat laboral.

El regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha recordat que en la passada edició "van passar pel fòrum més de 1.000 persones, de les quals més de la meitat van tindre una entrevista de treball. A més, van participar un total de 22 empreses que van oferir entre totes elles més de 70 llocs de treball que van generar un total de 41 contractacions laborals".

"A causa de l'èxit d'estes xifres hem decidit renovar l'experiència i esperem que també resulte molt productiva", ha afegit.

Per a esta segona edició, es compta ja amb més d'una vintena d'empreses confirmades i ja hi ha més de 100 ofertes d'ocupació publicades, que es poden consultar en la web www.lliriatocupa.es.

 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon