Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana posa en marxa per unanimitat la planta desnitrificadora

  • Un acord plenari que suposa l'últim tràmit que el consistori ha de complir per a fer realitat l'entrada en servei de la planta, cosa que succeirà en un termini aproximat de dues setmanes.
L'acord unànime aconseguit hui en el ple permetrà al consistori elianero signar amb l'empresa pública estatal ACUAMED, l'acta de lliurament de l'addenda al conveni regulador per al finançament i explotació de les obres de la instal·lació que servirà aigua de màxima qualitat a tot el municipi de l'Eliana.

En els pròxims dies, les veïnes i veïns rebran una carta explicativa en la qual s'intentarà aclarir els possibles dubtes que puguen sorgir sobre aquest tema. Aquest és l'últim pas que l'Ajuntament havia de donar per a concloure el llarg procés de dotar al municipi d'un subministrament d'aigua de qualitat. Han sigut 14 anys els que han transcorregut des que es va començar a treballar per a aconseguir aqueix objectiu, anys que no han estat exempts de dificultats de tota mena.

Per a l'alcalde de la localitat, Salva Torrent, “aquest és un dia històric, un dia feliç per al municipi de l'Eliana ja que s'ha aconseguit una meta amb la qual totes i tots els veïns somiàvem”. Torrent ha tingut paraules d'agraïment a totes aquelles persones i entitats que, al llarg d'aquests anys, han fet possible la posada en marxa de la desnitrificadora: tècnics municipals, administracions, empreses, regidors, moviments veïnals i a “totes les formacions polítiques que han donat suport o, almenys, no han dificultat aquest projecte”, fent especial esment a l'anterior alcalde José Mª Ángel, impulsor de la construcció de la planta.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :