Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La JoveFest Camp de Túria 2019 se celebra aquest dissabte a L'Eliana

Multitud de tallers i activitats es desenvoluparan en la Plaça Europa

 Arriba la JoveFest Camp de Túria 2019. La Plaça d'Europa de L'Eliana acull aquest dissabte 19 d'octubre tota una sèrie d'activitats per als joves de la comarca de 12 i 30 anys. La Mancomunitat Camp de Túria al costat de l'Ajuntament de L'Eliana organitzen aquest acte comarcal.

A les 11.00 hores del matí arranquen les activitats. A partir d'aqueixa hora, els joves que porten la polsera acreditativa (imprescindible emplenar full d'inscripció) podran participar en multitud d'activitats. Si véns amb l'equipament adequat pots gaudir d'una masterclass de Bodi-jump impartida pel Centre Esportiu Hidrotermal de l'Ajuntament de Benaguasil. A aqueixa hora també comencen les activitats de Graffitti i Parkour. Els interessats hauran d'acostar-se a cada taller i preguntar com es gestionen les participacions, ja que alguns tindran grups tancats cada mitjana o cada hora i en uns altres es guardarà cua.

En aquest mateix espai dedicat a la Cultura Urbana i Mou-te'ls participants també poden viure l'experiència de pujar-se en un giroscopi i escriure les seues pròpies cançons en el taller de RAP.

En l'àrea dedicada a Arts i DIY seran diverses les opcions que proposa la JoveFest Camp de Túria 2019. D'una banda, tindran la possibilitat de maquillar-se amb la temàtica Halloween i fer-se tattoos amb aerògrafs des de les 12.00 hores i fins a les 14:00h i des de les 16.00 a 18.00 hores. A més, podràs portar la teua pròpia roba i customitzarla, en el taller tindrem tot tipus d'elements que podràs utilitzar per a adornar les teues peces de roba. En aquesta mateixa zona, també hi haurà un espai per al BookTrailer.

Quant a la zona de Techday els tallers que es desenvoluparan seran la impressió 3D, que es realitzarà en el centre sociocultural en horari de 12:00h a 14.00 hores i de 17:00h. a 19.00 hores. Només podran participar 20 joves en cada torn, així que si estàs interessat no vesprades a acostar-te al centre sociocultural i apuntar-te. En la manyaga horària i amb la mateixa capacitat podràs fer, a l'esplanada de la Plaça Europa, un taller de ‘Bichorobots’. En aquest mateix espai hauran també dues carpes destinades a la Realitat Virtual. I ja a la vesprada, en el centre sociocultural es desenvoluparà la xarrada ‘Els secrets d'Internet’ de 17.00 a 18.00 hores.

I ja en la zona recreativa podràs trobar les carpes destinades a Jocs de Taula, on es desenvoluparà el Torneig Fallera Calavera de 16:00h a 19:00h. Hi haurà un ScapeRoom, passaran cada 30 minuts grups de 10 minuts. Una comicoteca, un Punt Violeta, un Punt d'Oci Saludable i una carpa en la qual al matí ens parlaran de la iniciativa posada en marxa per l'Ajuntament de Vilamarxant juntament amb e CEITúria-Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria Rocket Júnior 2020. Un Màster emprenedoria per a joves estudiants d'ESO i Batxillerat. A la vesprada, en aqueix mateix espai, la Associació de Comerç, Restauriació i Servicis de L'Eliana organitzaran un taller sobre compra responsable i reciclatge.

En l'escenari, que comptarà amb una pantalla gegant, s'aniran succeint vídeos i fotos dels municipis de Camp de Túria. A primera hora, des de les 11.00 hores i fins a les 12.00 hores, un club de L'Eliana mostrarà els seus balls de funky i Hip-*hop. A les 12.00 hores serà el torn de la inauguració oficial a càrrec de l'alcalde de L'Eliana, Salva Torrent, i la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Després d'ells, l'escenari s'omplirà de l'espectacle de dos ballarins de la companyia de Sergio Alcover. A les 14:00h una banda de rock ens amenitzarà el menjar amb ‘Històries de la música en valencià’. Ja a la vesprada, a les 16.00 hores serà el torn del RAP. Els xics i xiques que hagen passat pel taller del matí i els que s'atrevisquen podran agafar el micro i demostrar-nos el que han après.

Hi haurà paella per a menjar per a tots els joves que porten la seua polsera acreditativa. L'organització ha preparat un autobús per a facilitar l'accés dels joves al recinte.

Les inscripcions es troben en la pàgina web de la Mancomunitat, en els CIJS i als Ajuntaments. El termini per a sol•licitar l'autobús acaba demà. En la Plaça Europa hi haurà una carpa per a inscripcions, informació i incidències.

I si tot això t'ha semblat poc, encara queden més coses. Si participes en el taller de ‘El teu Proposes’, un espai on els joves de la comarca manifesten les seues necessitats, tindran un regal segur. A més, els joves que presenten la targeta de segells amb 3 colors (cada àrea tindrà un color) tindran dret a altres dos regals. No hi ha excusa per a perdre's la JoveFest Camp de Túria 2019!


 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon