Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La 2a edició de la Universitat de la Tardor aborda la història de la música a Llíria i el seu vessant educatiu

Llíria:

Amb el títol "Llíria, Ciutat de la Música. Història i Educació", la Universitat de València presenta la segona edició de la Universitat  de la  Tardor,  fruit  de la  col·laboració  entre la Universitat i l'Ajuntament de Llíria, i amb el suport de la Diputació de València. Les jornades se celebraran el dimecres 16 i el dijous 17 d'octubre al conservatori de música de Llíria, de 18.00 a 20.30 hores.
    
En un any en què Llíria opta a integrar-se en la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco en la modalitat de música, la Universitat de la Tardor abordarà la història de la música a la localitat i el seu vessant educatiu. Per a això comptarà amb la participació  de professorat de la Universitat de València, així com de musicòlegs, mestres, professores i historiadors locals que proporcionaran les claus per a entendre la relació tan pròxima  de Llíria amb l'art musical.  

Estes jornades són gratuïtes i estan obertes a tot el públic. D'esta manera, pretenen consolidar-se a Llíria com un punt de trobada d'especialistes de diferents àmbits amb la ciutadania local i el seu entorn pròxim.
 


Fuente -Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon