Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Dos actes a Camp de Túria d'Unides Podem en una setmana. Una aposta per repetir o millorar els resultats del 28A

El primer va ser a Llíria el passat 18 d'octubre amb una participació important de veïns i veïnes interessats per les polítiques que proposa la coalició per a les eleccions del 10N.

El segon huí 25 d'octubre, també divendresi a L'Eliana, consolidant els dos eixos comarcals que permeten l'accés als actes des de diferents punts geogràfics.

En tots dos actes ha fluït la participació, no s'ha tractat del clàssic míting, sinó que les persones assistents han volgut participar, mostrar la seua opinió, fins i tot fer alguna pregunta als intervinents.

La Coalició vol repetir els resultats del 28A a Camp de Túria i també aspira a repetir nombre de diputats triats a la província. El 28A van ser triats per València el cap de llesta Hector Illueca i la segona Roser Maestro. En aquesta ocasió el seu pla és mantindre el grau de mobilització i cridar al vot per a aconseguir realment un govern d'esquerra i progressista.

 Els eixos que en tots dos actes han assentat des de la participació han sigut l'aconseguir en aqueix govern progressista una vertadera actuació per a fixar les pensions en una revaloració adequada, propiciar la derogació de la reforma laboral, fixar una llei de lloguers i propiciar els serveis públics accessibles per a tots. En cap dels dos actes han deixat de recordar la necessitat de derogar la Llei Mordassa, un dels elements que més mal estan fent perquè "castiga" a les persones que es mouen per a defensar els seus drets.

Hector Illueca, Susana Ruiz i Ventura Montalbán. Més que  míting, dos actes participatius.

En el primer acte Hector Illueca, el cap de llista va estar present, així com també la cap de llista per al senat, Susana Ruiz (veïna de la comarca). En tots dos també l'experiència sindical de Ventura Moltalbán, també veí de la comarca, ha ajudat a fixar el debat.



Foto de tota lacandidatura d'UnidesPodem València

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon