Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra tindrà un camp de futbol 8 amb gespa artificial. Les obres ja estan en marxa

L’Ajuntament de Serra ha iniciat les obres de construcció del nou camp de futbol de gespa artificial de futbol 8. Un nou equipament que modernitzarà el poliesportiu municipal i que s’emmarca dins d’un ambiciós pla de remodelació integral del camp d’esports.

La nova infraestructura permetrà la práctica en condicions del futbol 8. La intervenció dotarà de gespa artificial la nova pista poliesportiva, al temps que s’instal·larà nova lluminària i es construirà una xarxa de sanejament d’aigües. Les obres que ascendeixen a 273.558,92 euros seràn sufragades íntegrament per la Diputació de València dins del Pla Provincial de Serveis i Obres Municipasl, SOM 2018-2019. El termini d’excecució de les obres és de 5 mesos.

Amb esta reforma integral de les instal·lacions esportives “volen que els nostres veïns puguen practicar en condicions òptimes diferents disciplines esportives” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Hem apostat molt fort per modernitzar el poliesportiu” afegeix Tusón.

Precisament, este dissabte passat, en l’acte de benvinguda de la població a Héctor Catalá, campió del món de triatló paralímpic i veí de Serra, l’alcalessa va anunciar que l’equipament durà el nom d’este llorejat esportista.

La rehabilitació integral del poliesportiu començà a finals de l’any poassat amb la reforma de la pista de frontenis. El projecte de remodelació és fruit d’un procés de participació ciutadana en el que els veïns van elegir unes instal·lacions multiesportives.

El projecte també inclou la construcció d’una pista de bàsquet, paddle i una zona d’entrenament.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon