Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Primera reunió de coordinació de Joventut de la comarca Camp de Túria

La seu de la Mancomunitat Camp de Túria va acollir ahir al matí la primera reunió de coordinació de personal tècnic i càrrecs electes amb responsabilitat en Joventut de tots els ajuntaments de la comarca.

Ha sigut una primera presa de contacte per a conéixer-se i començar a traçar línies de treball comú en matèria de Joventut. A més d'explicar les subvencions a les quals poden acollir-se els municipis en aquesta matèria i que es poden sol·licitar a diferents organismes com són la Diputació de València i l'IVAJ, la cita ha servit per a prendre decisions conjuntes en benefici de la joventut de la comarca.

En aquest punt de l'ordre del dia es va decidir la celebració d'una trobada de joventut comarcal. El dissabte 19 d'octubre L'Eliana acollirà aquesta jornada. Un dia dedicat als més joves de Camp de Túria on podran trobar-se, conéixer-se i experimentar amb multitud d'activitats. Un esdeveniment comarcal per a la joventut que, com l'any anterior amb el Techday Camp de Túria, té lloc a principis del curs acadèmic. Conforme es vaja acostant la data la Mancomunitat Camp de Túria anirà revelant més detalls i sorpreses.

A més, s'ha establit que una vegada al mes es realitzaran reunions amb personal tècnic i regidors i regidores dels ajuntaments perquè el conjunt de responsables estiga al dia de les matèries en què s'està treballant a nivell comarcal. El personal tècnic es reunirà periòdicament per a anar comprovant l'estat de les accions a realitzar.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon