Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Náquera: Bàrbara Figueres Alberola va ser nomenada per a regnar en unes Festes que van des d'agost fins a octubre

El dia 31 d'agost va donar oficialment inici a les festes patronals amb la proclamació de la Reina de les Festes 2019. Bàrbara Figueres Alberola  presentada oficialment davant tots els veïns i visitants en  l'acte per a donar el tret d'eixida a les Festes Patronals. D'aquesta manera, Abril Griñán Carles cedeix el testimoni, al costat de la seua Cort d'Honor, a la nova Reina i a la seua Cort mentre que l'orquestra 'Titanic' va ser  l'encarregada de tancar el primer acte de les Festes.

Durant el mes de setembre, i fins al moment més àlgid de la festa a l'octubre, es desenvoluparan multitud d'actes englobats en les Festes Patronals que faran les delícies de xicotets i majors. Aquests actes tindran diferents temàtiques, des de lúdiques fins a culturals o esportives. La música tindrà el seu espai en aquests actes amb la Dansà, el 7 de setembre, la XXXIV edició del Festival de Bandes el 14 de setembre o el Crioandroll per a conéixer la història del rock el 20 del mateix mes. A més de les orquestres i les discomòbils que tindran el seu moment amb els seus espectacles els dies 28 i 30 de setembre i de l'1 al 4 d'octubre, amb el moment àlgid de la festa.

Això sí, no solament hi ha activitats musicals, el 28 de setembre tindrà lloc la Gran Cavalcada de festes on xicotets i majors podran participar en aquest acte pels carrers de la població. Cada dia dels quatre primers d'octubre estarà centrat en una festivitat. L'1 d'octubre, la Festa de la Verge del Rosari; el 2 d'octubre, la Festa del Xiquet Jesús; el dia 3, la Festivitat de Nostra Senyora de l'Encarnació; i el dia 4, la Festa de Sant Francesc d'Assís.

Durant aquests dies grans, al migdia, es podrà assistir a la mascletà a càrrec de cada agrupació festera i, a més, menjar paella, dia 1, o olla junta el dia 2, a càrrec de l'Ajuntament de Nàquera. Els més xicotets podran gaudir dels jocs al Parc Infantil del dia 1 d'octubre i a la gent que li agrade el foc podran viure el correfoc amb 'Els Dimonis de Massalfassar'. L'orquestra 'La Pato' serà l'encarregada de donar per finalitzades les Festes Patronals 2019 de Nàquera el dia 4 d'octubre.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon