Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'obra teatral “Historia de una maestra” arriba el diumenge a Vilamarxant

Vilamarxant:


L'adaptació teatral de la novel·la de Josefina Aldecoa, adaptada per Paula Llorens i dirigida per Gemma Miralles, narra el paper que va tindre l'ensenyament durant la II República a Espanya.

La història conta la vida d'una mestra d'escola durant els anys vint i fins al començament de la Guerra Civil. Es tracta d'un retrat dels costums als pobles espanyols de principis del segle XX, les escoles rurals, l'ensenyament… i la passió que demostra esta professora per la seua vocació.

La representació de "Historia de una maestra" serà el diumenge, 29 de setembre, a les 19 hores a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.


Fuente -Creative Commons

Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :