Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria s’adherix a la “Nit Violeta”


L'Ajuntament de Llíria convoca a tota la ciutadania a sumar-se a la concentració contra la violència masclista que se celebrarà este divendres 20 de setembre a les 20.30 hores a la plaça Major. D'esta manera, el municipi vol adherir-se a la campanya la "Nit Violeta" que promou per a esta jornada el moviment feminista de tota Espanya.
Després del minut de silenci celebrat este matí per l'última víctima mortal per violència de gènere al nostre país, assassinada a Madrid, la regidora d'Igualtat, Vallivana Murgui, ha fet una crida a veïns i veïnes "per a participar en esta manifestació que es fa més necessària que mai".
"És molt important que tot el món prenga consciència d'este gran problema després d'un estiu negre que ens ha deixat les pitjors dades en més d'una dècada i un increment de les agressions sexuals. Ha de ser un compromís de tota la societat lluitar contra el masclisme i la seua violència", ha afegit l'edila.

Punts violeta
D'altra banda, la Regidoria d'Igualtat ha informat que instal·larà Punts Violeta durant les festes de Sant Miquel. Estos estands estaran presents en la discomòbil que se celebra el divendres 20 a la nit en els exteriors del pavelló Pla de l'Arc, i els dies 21, 27 i 28 de setembre al recinte firal del Pla de l'Arc. Igualment, la nit del 27 estarà a la plaça Major.

El Punt Violeta, a més de recolzar les dones assetjades, té com a objectiu sensibilitzar el públic, i així garantir unes festes lliures de comportaments i agressions sexistes.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon