Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria programa actvitats i se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat


L'Ajuntament de Llíria ha organitzat un programa d'activitats per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre la importància d'apostar per una mobilitat més sostenible per a cuidar el medi ambient.

El regidor de Mobilitat Sostenible ha destacat “la importància de fomentar l'ús de mitjans de transport alternatius i menys contaminants que afavorisquen la protecció del planeta”.

En este sentit i davall el lema ‘Camina con nosotr@s: Caminar y pedalar de forma segura’, “promovem esta campanya de sensibilització a la ciutadania de Llíria sobre els avantatges i beneficis d'utilitzar vehicles més sostenibles i respectuosos amb el nostre entorn, així com d'utilitzar altres mitjans de transport menys contaminants”, ha explicat.

Programa d'activitats

La Setmana de la Mobilitat donarà començament el dilluns 16 de setembre i durant tota la setmana es realitzaran xarrades educatives sobre “Seguretat i Mobilitat Urbana” per part de la Policia Local en els centres de Primària de la localitat, que permeten conéixer als menors els avantatges d'utilitzar mitjans de transport més respectuosos amb el medi ambient.

Les activitats seguiran el dimecres 18 de setembre, amb la celebració del “Dia de la Bici” que organitza la Regidoria d'Esports i en col·laboració amb la Penya Ciclista Pedal de Llíria, amb el tradicional passeig amb bici des de la plaça Major fins al parc de Sant Vicent on es repartirà berenar per a les persones participants. L'eixida tindrà lloc a les 16.00 hores. És necessari inscriure's prèviament al pavelló Pla de l’Arc.

El divendres 20, per a fomentar el “Dia sense Cotxes”, el servici municipal d'autobús urbà serà gratuït per als veïns i veïnes de Llíria, comptant amb la col·laboració de l'empresa concessionària del servici Edetania Bus.  D'esta manera, es pretén que els ciutadans puguen deixar aparcats els seus vehicles i sumar-se a la iniciativa.

En esta línia, “des de la regidoria s'està preparant la creació d'un Fòrum de Mobilitat local per a donar participació als veïns i abordar les necessitats que té el municipi, així com fomentar hàbits saludables de desplaçaments i un major ús de la bicicleta”, ha apuntat l'edil.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon