Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El festival l’Eliana Cinema inaugura la seua IV edició

  • El certamen es celebrarà del 6 al 14 de setembre, amb jornades de rodatge, projeccions i el lliurament de premis
El festival de curtmetratges l'Eliana Cinema inaugurarà la seua 4ª edició divendres que ve 6 de setembre, amb la seua Secció 72h. Aquesta activitat consistirà en el rodatge d'un curtmetratge durant el cap de setmana en diferents localitzacions del municipi. Així, els participants que s'hagen inscrit prèviament en el concurs tindran 3 dies (72h) per a escriure el guió, rodar, muntar i presentar un curtmetratge que no supere els 4 minuts de durada, amb els crèdits inclosos. A més, l'organització indicarà per sorteig la localització que corresponga a cada equip i s'entregarà un objecte que haurà de formar part important del guió.

La recepció dels equips participants tindrà lloc el mateix dia 6 a les 9h del matí en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de l'Eliana. Després de l'acte donarà començament l'activitat, fins a finalitzar diumenge 8 de setembre.
El divendres 13 de setembre continuaran els actes del festival amb la projecció de tots els treballs realitzats, i que tindrà lloc en la nova sala del Centre Sociocultural a les 19:30h. El Jurat procedirà a valorar els curtmetratges i el públic assistent podrà participar-hi també votant el seu curtmetratge preferit. A més, amb el seu vot podrá guanyar un premi per al públic. El dissabte 14, a les 19:00h, serà la Gala Final, en la qual es farà lliurament dels premis. Este acte se celebrarà de nou en la nova sala del Centre Sociocultural.
Els premis que s’atorgaran en esta edició són:
  • 1r premi: 800€ + Espiral Daurada + diploma
  • 2n premi: 400 € + diploma
  • 3r premi: 200 € + diploma
Hi haurà també esments a la millor interpretació, millor guió, millor fotografia i Premi Especial al film sobre diversitat sexual, que serà atorgat per l’associació LGTBI+ local Marietes.



PROGRAMA

Setembre 2019
Dia 6 (divendres)
9:00h- SALÓ D’ACTES DE L’AJUNTAMENT DE L’ELIANA.
RECEPCIÓ DELS EQUIPS PARTICIPANTS SECCIÓ 72 HORES –Desdejuny de benvinguda i sorteig de localitzacions.
Dies 6, 7 i 8 (divendres, dissabte i diumenge)
Filmació de curts en 72 hores per carrers, places i ubicacions del poble.

Dia 13 (Divendres)
19:30h NOVA SALA CSC
Projecció dels curts filmats en 72 HORES amb la votació per al Premi del Públic.
Dia 14 (Dissabte)
19:00h NOVA SALA CSC
GALA FINAL. Obertura amb Mona&Mike (música de pel·lícules). Projecció dels curts premiats. Lliurament de premis.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon