Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Tornen els Escrits a la Tardor a l'Eliana, S’obri el període d’inscripció per a la XVIII edició

El certamen de literària narrativa curta en valencià i castellà del municipi obri el seu període d’inscripció fins el proper 20 de setembre

Escrits a la Tardor és un certamen que té la finalitat de fomentar i promoure la creació literària com a manifestació cultural i, també, d’impulsar l’ús social de la llengua valenciana. Va dirigit a totes aquelles persones majors de 14 anys amb inquietuds i interessos en l’escriptura creativa.

Un any més, l’Ajuntament de l’Eliana obri el termini de presentació de sol•licituds per a participar en la XVIII edició del concurs, des d’avui (1 d’agost) fins el proper 20 de setembre.

Els relats, que podran ser de temàtica lliure, hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en certàmens anteriors a la data d’aquesta convocatòria. La seua extensió ha d’estar entre els 5 i 8 fulls a una cara i escrits a doble espai.

S’han establert dues categories per al concurs. La ‘Primera’, per a majors de 18 anys que podran relatar tant en valencià com en castellà; i la ‘Juvenil’, per a escriptors d’entre 14 i 17 anys que també podran relatar en les dues llengües.

En aquesta edició, els premis en la ‘Categoria Primera’ seran de 900 euros en llengua castellana i de 1100 euros en llengua valenciana. En la ‘Categoria Juvenil’, els premis seran de 300 euros els relatats en castellà i de 400 euros els relatats en valencià. Aquests imports es corresponen a la participació de la Regidoria de Cultura i de la Regidoria de Política Lingüística, com a impulsora d’activitats per a fomentar l’ús de la llengua valenciana.

El jurat procedirà amb la selecció dels relats la segona quinzena de novembre i el seu veredicte es farà públic la primera setmana de desembre. La entrega de premis es portarà a terme en un acte que tindrà lloc al desembre, abans de les festes nadalenques. 


La forma en que els participants poden presentar o enviar les seues obres es troben reflexats en les següents bases:Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :