Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Tornen els Escrits a la Tardor a l'Eliana, S’obri el període d’inscripció per a la XVIII edició

El certamen de literària narrativa curta en valencià i castellà del municipi obri el seu període d’inscripció fins el proper 20 de setembre

Escrits a la Tardor és un certamen que té la finalitat de fomentar i promoure la creació literària com a manifestació cultural i, també, d’impulsar l’ús social de la llengua valenciana. Va dirigit a totes aquelles persones majors de 14 anys amb inquietuds i interessos en l’escriptura creativa.

Un any més, l’Ajuntament de l’Eliana obri el termini de presentació de sol•licituds per a participar en la XVIII edició del concurs, des d’avui (1 d’agost) fins el proper 20 de setembre.

Els relats, que podran ser de temàtica lliure, hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en certàmens anteriors a la data d’aquesta convocatòria. La seua extensió ha d’estar entre els 5 i 8 fulls a una cara i escrits a doble espai.

S’han establert dues categories per al concurs. La ‘Primera’, per a majors de 18 anys que podran relatar tant en valencià com en castellà; i la ‘Juvenil’, per a escriptors d’entre 14 i 17 anys que també podran relatar en les dues llengües.

En aquesta edició, els premis en la ‘Categoria Primera’ seran de 900 euros en llengua castellana i de 1100 euros en llengua valenciana. En la ‘Categoria Juvenil’, els premis seran de 300 euros els relatats en castellà i de 400 euros els relatats en valencià. Aquests imports es corresponen a la participació de la Regidoria de Cultura i de la Regidoria de Política Lingüística, com a impulsora d’activitats per a fomentar l’ús de la llengua valenciana.

El jurat procedirà amb la selecció dels relats la segona quinzena de novembre i el seu veredicte es farà públic la primera setmana de desembre. La entrega de premis es portarà a terme en un acte que tindrà lloc al desembre, abans de les festes nadalenques. 


La forma en que els participants poden presentar o enviar les seues obres es troben reflexats en les següents bases:



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon