Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

S’obri el termini d’inscripció per a la Secció 72h del Festival l’Eliana Cinema

• El festival atorgarà 1400 euros en premis, farà diverses mencionas especials i, com a novetat, destacarà aquell film que faja referència a la diversitat sexual.
Un any més, arriba al municipi el Festival Internacional de curtmetratges l’Eliana Cinema. Enguany, el festival celebra la seua 4a edició del 6 a l14 de setembre i ha potenciat l’anomenada Secció 72h hores.
El cap de setmana del 6 al 8 de setembre, les persones participants hauran de rodar un curtmetratge en un total de 3 dies (72h). En aquest Temps, hauran d’escriure un guió, rodar, muntar i entregar un curtmetratge que no supere els 4 minuts, amb els crèdits inclosos.
A través d’un sorteig, l’organització del festival indicarà la localització que corresponga a cada equip i, al mateix temps, farà entrega d’un objecte que haurà de formar part del guió del curtmetratge en tot moment.
Els premis a atorgar seran:
- 1r premi: 800€ + Espiral Daurada + diploma
- 2n premi: 400 € + diploma
- 3er premi: 200 € + diploma
També i haurà un premi del públic i algunes mencions a millori nterpretació, millor guió o millor fotografia, entre altres. A més, com a novetat d’aquesta edició, l'associació “Marietes” del municipi atorgarà un premi especial a aquell film que faja menció a la diversitat sexual.
Per a participar al concurs serà necessari enviar un correu a lelianacinema.films@gmail.com assignant un nom a l’equip format I adjuntant la fulla d’inscripció completada. El cost d’inscripció serà de 5 euros per equip i s’abonarà a través del compte: ES89 3159 0056 1325 58384323 (Caixa Popular). Amb la inscripció s’ajuntarà també el comprovant bancari de la transferència
Per a més informació sobre el festival caldrà enviar un correu a
lelianacinema@gmail.com o telefonar al 678 57 80 17. Les bases del concurs i el full d’inscripció es poden trobar a l’arxiu adjunt o al webwww.lelianacinema.es.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :