Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana: Les dates per al segon període d'inscripció per als cursos de l’Escola d’Adults: dies 5, 10, 11 i 12 de setembre


El centre oferirà cursos de Formació Bàsica, cursos d’Accés a Altres Estudis i d’Idiomes.

El programa del Centre de Formació de Persones Adultes ha fet pública l'oferta de cursos que impartirà per a l’any acadèmic 2019/2020, així com les dates de matriculació.

Per a la realització de la inscripció serà necessari presentar una fotocòpia del DNI o passaport i emplenar una fitxa d'inscripció en lesoficines del Centre de Formació. La matrícula es realitzarà els dies 5, 10, 11 i 12 de setembre en el següent horari: matins de 10 a 13h ivesprades de 17 a 20h.

L'horari d'atenció i informació sobre els cursos serà els divendres de 10 a 13h en el despatx 2.3, situat en la planta alta. També és possible rebre informació a través del correu fpa@leliana.es o telefonant al 96 275 80 30.

El centre ofereix cursos de Formació Bàsica, cursos d'Accés a Altres Estudis (GES i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior) i Idiomes:
Valencià (A2, B1, B2, C1 i C2) i Español per a Estrangers (A1, A2 i B1).

El curs acadèmic del centre d'adults tindrà el seu inici el dimarts 17 de setembre i finalitzarà el divendres 12 de juny de 2020.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :