Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Ajuntament de Serra presenta la iniciativa del Pla Municipal d’Igualtat

L’Ajuntament de Serra presentarà demà la iniciativa del Pla Municipal d’Igualtat del municipi. Un compromís que va fer públic l’alcadessa, Alicia Tusón, el passat 8 de març amb motiu de la commemoració del Dia de la Dona. La iniciativa es presentarà a les 19.30 hores al saló d’actes de l’Ajuntament de Serra.

Coordinats pel sociòleg d’Equàlitat, Joan Gonçales, i l’alcaldessa en la reunió s’explicarà la  necessitat d’una planificació estratègica per a este municipi enclavat al bell mig del Parc Natural de la Serra Calderona. També s’explicaran les diferents parts que té este projecte, qualitatives i quantitatives, presencials i tecnològiques, amb la intenció de fonamentar les accions resultants amb l’opinió de tot el veïnat de Serra.

Escoltar per comprendre i actuar. Les conclusions del pla d’igualtat eixigiran de totes les persones i del teixit associatiu que serà entrevistat al llarg de les pròximes setmanes. És important comptar amb el veïnat per “sensibilitzar-lo, conscienciar-lo i formar-lo en la necessitat d’un pla d’igualtat que acabarà implementant-se en Serra” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón.
Amb una planificació igualitària d’aquestes característiques es pretén aconseguir una localitat més tolerant, inclusiva i diversa, respectuosa entre totes les persones que la componen i amb totes aquelles que la poden visitar.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon